De kleur van je sieraden...


Foto van depers.nl

Je wilt dat je sieraden jou laten stralen. Ze moeten jou en je outfit iets extras geven. Maar welke kleur sieraden past het beste bij jou? 


zilveren sieraden: zilveren sieraden staan iedereen. Zilver is een neutrale kleur, bij elke outfit kan zilver gecombineerd worden.
goud(kleurige) sieraden: alhoewel goud een neutrale kleur is, staat hij lang niet iedereen. Vooral mensen met een donkere huidskleur en mensen met weinig roodtinten in hun huid en haar zal gouden sieraden goed staan.
blauwe sieraden: blauw is een coole kleur en past bij mensen met een coole haartint en een ietwat rodere huid.
rode sieraden: rood is de kleur van passie en liefde. Maar let op bij het combineren van rood. Rood in een armband of ring is meestal een prima idee. Rood in oorbellen is even opletten. Heb je van jezelf snel rode konen? Rood versterkt dit alleen maar. Alleen mensen met een mooie egale huid kunnen deze gewaagde kleur prima hebben.
gele sieraden: gele sieraden staan prachtig op een donkere huid. Geel in je oorbellen, ketting of armband, het is allemaal aan te raden. Heb je een bleke huidstint laat gele tinten in je sieraden dan liever achterwege.
paarse sieraden: paars is de trendkleur en bestaat in vele kleurnuances. Donkerpaars is een kleur die vrijwel iedereen prachtig staan. Lichtpaarse sieraden, met een koele ondertoon staat prachtig bij  mensen met een lichte, roze huid. Hoe warmer de paarstint, hoe beter hij staat bij mensen met een donkerdere huid.

Tot slot: let erop dat je de kleur van je sieraden goed laat combineren met de kleur van je outfit. Vooral bij sieraden met felle kleuren moet je voorzichtig zijn. Altijd goed is een rustige outfit in bijvoorbeeld volledig zwart, gecombineerd met sieraden in knalkleuren als turqoise of magenta.
Heb je een drukker outfit, kies dan liever voor zilverkleurige sieraden, of zorg ervoor dat in je sieraden minimaal één kleur van je outfit in terugkomt. Bron: sieraden-nieuws.nl