Hunkemöller lente/zomer 2011: Summer in the City


De nietsvermoedende zwemgast kon meegenieten van de Hunkemöllershow, die door de tropische zwembadhitte geheel in stijl van de zomersferen bleef. 'Echte' vrouwen showden de nieuwste modellen, geheel in stijl van de retailer een uitgebreid aanbod met voor ieder wat wils. De lijnFunky Colors draaide om een Ibiza look, met veel fuchsia, turquoise en kraaltjes. Safari Beach gaat uit van verschillende dierenprints in onder andere triangelbikini's, halterbikini's, een pareo en tops.


Zeil met touwenDe chiquere lijn Chocolate Beauty is - natuurlijk - chocoladebruin van kleur, maar met veel glans, details als riempjes en kettingen en een jumpsuit voor de koudere zomeravonden. Een zwarte collectie kon ook niet ontbreken: Glamorous Blackbevatte naast de basic zwarte bikini's ook een drietal monokini's, de absolute favorieten onder het aanwezige publiek. De Nautical lijn kon niet anders dan blauw/rood/wit zijn, met veel frisse en aan de zeilsport refererende details zoals een bikini in de vorm van een zeil van een schip, inclusief touwen.

Duidelijke keuzes
De laatste lijn is de Mix & Match lijn, vooral geschikt voor dames met minder reguliere maten. De accessoirelijn van Hunkemöller breidt uit met kettingen, zonnebrillen, strandtassen, espadrilles, slippers en gladiatorsandalen. Natuurlijk matchend met de diverse lijnen. Het wordt een zomer vol duidelijke keuzes, wat Hunkemöller betreft. Checkde video voor een deel van de fashion show.Het Amsterdamse Zuiderbad was afgelopen week de aangewezen plek voor de presentatie van de Hunkemöller lente/zomercollectie 2011. Bron: http://www.textilia.nl