Janice Dickinson live bij finale Benelux’ Next Top Model

Janice Dickinson live bij finale Benelux’ Next Top ModelDe Amerikaanse catwalk-diva Janice Dickinson is maandag aanwezig bij de live-finale van Benelux' Next Top Model in de Lichtfabriek in Haarlem. Als gastjurylid zal ze de prestaties van de vier overgebleven kandidaten beoordelen. Dat heeft RTL 5 donderdag laten weten.
Naast Dickinson zal er nog een internationale ster te zien zijn in de finale. De finalisten brachten op locatie een bezoek aan Nigel Barker, jurylid van America's Next Top Model. Hij voorzag het viertal van de nodige tips.
Tijdens de finale krijgen Alix, Marjolein, Melissa en Renée de laatste kans om hun kwaliteiten te bewijzen. "Zo moeten de meiden het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal extreme catwalk runs. Van extravagant tot niets verhullend, van gothic tot romantisch", vertelt een woordvoerster.
Ook zal het viertal onder muzikale begeleiding van Xander de Buisonjé een show lopen. Daarnaast laat René Froger een optreden zien tijdens dit event en betreden de zes beste dansers uit So You Think You Can Dance voor even de catwalk.
Benelux' Next Top Model is maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5.
© Mediacourant.nl


Leuke sieraden aangeboden: